Privatlivspolitik | Airtox Industries A/S

PERSONDATAPOLITIK

Airtox

Dato for sidste opdatering - 13.09.2023


Privatlivspolitik


Vi, Airtox Industries A/S, tag dit personlige privatliv alvorligt. Vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger på den bedst mulige måde og overholde gældende databeskyttelsesforskrifter. Gennem denne privatlivspolitik ønsker vi at informere dig om, hvordan dine personlige data vil blive behandlet af Airtox.


Hvem indsamler dine personlige data, og hvem er datakontrollanten?

Den dataansvarlige for de personoplysninger, du indsender til os ved hjælp af vores webside og onlineformularer, er det danske firma Airtox Industries A/S. Airtox er også ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.


Airtox Industries A/S

Paradisæblevej 4

DK-2500 Copenhagen

DANMARK


Virksomhedsregister: CVR - Det Centrale Virksomhedsregister '

CVR-nummer: 36467614  

Momsregistreringsnummer: DK36467614


Hvor opbevarer vi dine data, og hvem deler vi dem med?

Dataene gemmes sikkert på skyen og serverne fra vores tjenesteudbydere og leverandører, der handler og bruger dine oplysninger på vores vegne til at levere tjenesterne og hjælpe os med vores forretningsaktiviteter såsom (behandling af dine betalinger, levering af kundeservice eller hosting). Disse virksomheder har kun tilladelse til at bruge dine personlige oplysninger, når det er nødvendigt for at levere disse tjenester til os.


Hvordan bruges de personlige data?

Vi bruger dine personlige data til at sende dig nyhedsbreve, markedsføringstilbud, begivenhedsinvitationer og informationsundersøgelser gennem e-mails samt personalisere vores reklame i henhold til dine interesser. Vi vil også bruge dine personlige data kontakte dig angående forudbestillingsformularer og til at besvare dine meddelelser og levere en kundesupporttjeneste via e-mail, sms eller telefonopkald.


Hvilke data indsamles og behandles?

Situationen, hvor vi kan indsamle dine data, kan være følgende:


  • du udfyldte kontaktformular på vores hjemmeside,

  • du abonnerer på nyhedsbreve på vores hjemmeside,

  • vi udvekslede kontaktoplysninger under specielle begivenheder (f.eks. messer),

  • du bestilte en aftale hos os,

  • du udfyldte en klage,

  • du udfyldte en forudbestillingsformular for at købe de nyeste Airtox-sko.

Vi indsamler følgende type data:


  • fulde navn,
  • telefonnummer og / eller e-mail-adresse,
  • Bopælsland,
  • jobtitel (hvis relevant),
  • firmanavn (hvis relevant).

Airtox-webstedet indsamler også ikke-personligt identificerende oplysninger af den slags, som webbrowsere og servere typisk stiller til rådighed, såsom:


  • browsertype,
  • sprogpræference
  • henvisende sted,
  • og dato og klokkeslæt for hver besøgendeanmodning,

  • brug af vores hjemmeside,

  • køn,

  • alder,

  • interesser,

  • operativ system,

  • geografisk placering.

Airtox hjemmeside bruger Google Analytics, men vi bruger anonymisering af IP-adresser, så der indsamles ingen personlige data med den.


Airtox-webstedet bruger Google Ads-annoncerings- og remarketingtjenesten til at annoncere på tredjepartswebsteder. Vi bruger det til at annoncere til tidligere besøgende på vores side, så de for eksempel kan se nye produkter eller vende tilbage for at afslutte aktivitet, de ikke afsluttede. Annoncen kan være i form af tekst på Googles søgeresultatside eller i form af bannere på websteder i Google Displaynetværk.


Airtox-webstedet bruger Facebook PIXEL til at spore webstedstrafik, oprette målgrupper til retarget på Facebook eller spore konverteringer fra dine Facebook-annoncer.


Til alle disse aktiviteter og mere bruger Airtox hjemmeside cookies, små datafiler, der er gemt på din computer. Hvis du er interesseret i hvad cookies bruger vi eller hvordan nægter vi at bruge det, kan du besøge vores Cookies Politik.


Hvad er det juridiske grundlag for behandling af dataene?

Behandlingen af ​​dine personlige data er baseret på dit samtykke, når du accepterer at modtage nyhedsbreve, eller du accepterer at blive kontaktet af os.


At give os dine personlige data er rent frivilligt, men vi kan ikke give dig nyhedsbrevtjeneste eller kontakte dig uden disse data.


Hvor længe gemmes dataene?

Vi opbevarer dine personlige data til nyhedsbreve, markedsføringstilbud, informationsundersøgelser og kontaktoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage.


Du har rettighederne.


Ret til adgang

Når som helst du har ret til at anmode om oplysninger om dine personoplysninger, vi opbevarer og behandler. Du kan kontakte Airtox, og vi vil give dig dine personlige data via e-mail.


Ret til berigtigelse

Hvis oplysningerne er forkerte, har du ret til at anmode om rettelse af dine personlige data. Dette inkluderer også retten til at udfylde ufuldstændige personoplysninger.


Ret til sletning, ret til at blive glemt

Du har ret til at slette enhver af dine personlige data, som vi til enhver tid har indsamlet fra dig. Vi sletter dine personlige data, hvis du trækker tilbage samtykke, som behandlingen er baseret på.


Ret til begrænsning af forarbejdning

Du har ret til at anmode Airtox om at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data, især når en af ​​følgende vises:


  • du bestrider nøjagtigheden af ​​dine personlige data i en periode, der gør det muligt for os at verificere rigtigheden af ​​dine personlige data,
  • behandling er ulovlig, og du vil imod sletning af personoplysninger og anmode om begrænsning af deres brug i stedet,
  • vi har ikke længere brug for dine personlige data med henblik på behandlingen, men de kræves af dig til oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav,
  • du vil gøre indsigelse mod Airtox mod behandling i henhold til artikel 21 (1) i EU's generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR), i afventning af verifikationen af, om vores legitime grunde tilsidesætter dig,

Ret til portabilitet

Hver gang vi på baggrund af dit samtykke behandler dine personlige oplysninger på en automatisk måde, har du ret til at få en kopi af dine oplysninger. Dette inkluderer kun personlige oplysninger, som du har givet os. Vi sender dig dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du har ret til at overføre data til en tredjepart.


Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, der er baseret på Airtox legitime interesser. Vi vil ikke fortsætte med at behandle personoplysningerne, medmindre vi kan påvise legitime grunde for processen, som vil tilsidesætte dine interesser og rettigheder eller på grund af juridiske krav.
Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring, herunder profilanalyse foretaget med henblik på direkte markedsføring. I dette tilfælde behandler vi ikke dine personlige data.


Ret til at klage med en tilsynsmyndighed

Hvis du overvejer at vi behandler dine personlige data på en måde, der krænker GDPR-regulering, kan du altid kontakte os vedrørende denne sag. Du har også ret til at rejse en klage til en tilsynsmyndighed.


Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Hver gang du ønsker at kontakte os angående dine personlige data, som vi indsamler og behandler, bedes du kontakte os og sende e-mail til denne adresse [email protected]


Ændringer i vores Privacy Policy

Tjenesterne og vores forretning kan ændre sig fra tid til anden. Som følge heraf kan det til tider være nødvendigt for os at foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik. Airtox forbeholder sig retten til at opdatere eller ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid og fra tid til anden. Vi vil underrette dig via e-mail (sendes til den e-mailadresse, der er angivet i dit abonnement) eller ved hjælp af en meddelelse på dette websted om eventuelle væsentlige ændringer af denne fortrolighedspolitik. Gennemgå venligst denne politik med jævne mellemrum, og især før du afgiver personlige data. Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret på den ovenfor angivne dato. Din fortsatte brug af Tjenesterne efter eventuelle ændringer eller revisioner af denne fortrolighedspolitik angiver din accept af vilkårene i en sådan revideret privatlivspolitik.