Om os | Airtox Company

Jobs hos AIRTOX

 

airtox-virksomheden

 

Airtox er den trendsættende originale danske sikkerhedssko spækket med topmoderne teknologier og super features. Vores produkter er udviklet og designet i København og samlet i udvalgte lande verden over.

Legenden om AirtoxfuglenFigur-brandet for Airtox er en mystisk space-fugl, "out of this world". Hvor stammer den fra, og hvad har den at gøre med fremtidens sikkerhedssko.


De powerfulde "space-fugle" styrtede til jorden fra en fjern planet i den intergalaktike hemisfære. Fuglene allierede sig hurtigt med Airtox udviklingsafdeling, "LAB XNUMX", og begyndte, at inficere afdelingen med fremtidens space-teknologier. Fuglene blev hurtigt synonym med de surrealistiske teknologier som findes i Airtox sikkerhedssko.


Derudover ved vi ikke ret meget om dem, bortset fra, at de er uforudsigelige og kan transformere sig lynhurtigt. Om de finder det nødvendigt, kan de også bryde igennem enhver forhindring de måtte stilles overfor.


Udover dette ved vi ikke meget mere om dem, – andet end at de er uforudsigelige og i stand til at transformere sig med lynets hast. Hvis de finder det nødvendigt, vil de bryde igennem enhver forhindring.

Designet og udviklet i København

 

AIRTOX forsknings- og udviklingsteknologier


Hos Airtox er nytænkning og komfort i fokus. Vi forsker og eksperimenterer konstant med nye materialer og avancerede teknologier. Produkterne designes af vores innovative tech team; LAB 32. Vi sætter trenden! Airtox går efter at transformere hele branchen, og er med vores supercharged sikkerhedssko kendt for at sætte trenden i markedet.

LAB 32, banebrydende Techs!

Vi udstyrer så mange modeller som muligt med fremtidens super features;
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Mission

 

Mission_airtox


Airtox’ vision er, at redefinere begrebet, "sikkerhedssko".


Vi designer og udvikler nyskabende, avancerede og gennemtænkte produkter. Vores R&D udviklingsteam; LAB 32, arbejder tæt sammen med professionelle fagfolk på laboratorier verden over.


Under alle vores processer fokuserer vi derudover på socialt ansvar og gode arbejdsvilkår. Vi tager hensyn til ​​vores miljø, og sørger for, at både os selv og alle vores leverandører følger de internationale miljølove.

 

Jobs

 

karriere på airtox sikkerhedssko messe


Hos Airtox bestræber vi os på, at tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsvilkår. Vi går op i, at vores medarbejdere har en aktiv rolle i firmaets fremtidige udvikling. Vi har en åben og ikke-diskriminerende tilgang til vores medarbejdere og ligger vægt på at mangfoldighed og selvudvikling understøttes.


Vi følger et globalt adfærdskodeks, der består af flere grundlæggende principper for etisk og ansvarlig adfærd. Derudover garanterer vi, at vores leverandøreres ansættelsesforhold opfylder de grundlæggende krav i henhold til FN-konventionen.